ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Από τις προηγούμενες περιόδους τα πράγματα έχουν μεταφερθεί από τις τελείως ανοιχτές σε τεράστιες μητροπολιτικές περιοχές και πόλεις καθώς και μια αντίθετη διαδικασία για να μετακινηθείτε. Οι μετοχές έχουν σχεδόν διαπραγματευτεί με συνδεόμενες και μακρινές χώρες. Το καλύτερο μοντέλο είναι το ξεπερασμένο Silk Route. Το μάθημα Silk επεξεργάζεται διαφορετική μεθοδολογία για τη μεταφορά όπως φαίνεται από την περιοχή. Ενώ σε ξεκάθαρα σημεία οι καμήλες χρησιμοποιούνταν για να μετακινούν τα πράγματα ως συνοδεία, σε περιοχές μπροστά στον ωκεανό τα πλοία ήταν η μέθοδος μεταφοράς.

Μεταφορές πραγμάτων, ανύψωση στη συνολική οικονομία

Η μεταφορά πραγμάτων είναι ένας ευρύς όρος που συνδυάζει μερικά είδη δραστηριοτήτων και μεθόδων μεταφοράς. Η μετακίνηση κανονικών ουσιών από ορυχεία ή δασική περιοχή στη δημιουργία μεταφορικών εταιρειών γραμμών, μεταφορά του τελικού πράγματος σε επιχειρηματικές τοπικές ρυθμίσεις, ροή πραγμάτων σε διάφορα δίκτυα αγοραστών γενικά είναι μόνο ένα κομμάτι από τις δραστηριότητες που υπάγονται στην κατηγορία.

Ένα άλλο μοντέλο που μπορεί να δοθεί είναι αυτό των πράσινων προϊόντων που μεταφέρονται σε μια μονάδα επίβλεψης τροφίμων. Στη συνέχεια, το απόθεμα εποπτείας διαχειρίζεται σε αποθήκη για να μεταφερθεί σε κέντρα μαθημάτων.

Η τεχνική μεταφοράς που χρησιμοποιείται σε αυτόν τον κύκλο θα κινηθεί ευρέως ανάλογα με τον όγκο των προς μετακίνηση πραγμάτων, την αθλιότητα και τη γεωγραφική γεωλογία της περιοχής. Σήμερα τα πράγματα έχουν μετακινηθεί, συμπεριλαμβανομένων διαφόρων πλαισίων για τμήματα οχημάτων που υποκινούν τις μεταφορές. Οι είσοδοι μεταφορών κοντά σε ιδανικές πρακτικές και υποχρεώσεις ευθύνης έχουν συμβαδίσει με το εμπόριο σε διάφορες περιοχές του πλανήτη.

Η ικανή μεταφορά πραγμάτων βασίζεται σε

Η υποδομή
Οχήματα ή σύστημα μεταφοράς
Επιχειρήσεις και σύνδεση
Παροχή και χρήση ενέργειας ή καυσίμων
Οι διαφορετικοί τρόποι μεταφοράς πραγμάτων

Δρόμοι

Οι Οδικές Μεταφορές (Roadways) είναι η πιο συντονισμένη στρατηγική για τη μεταφορά που χρησιμοποιείται για κινούμενα πράγματα. Είτε ως μονοπάτια πεζοπορίας είτε ως καθαροί δρόμοι, οι δρόμοι έχουν χρησιμοποιηθεί εντελώς νωρίτερα. Το αυτοκίνητο άλλαξε τις οδικές μεταφορές και σήμερα τα φορτηγά, τα φορτηγά και τα τρέιλερ μεταφέρουν τεράστιους όγκους πραγμάτων στους δρόμους.

Όπως και με τα πρόσθετα κατασκευασμένα πλαίσια για ξαπλωτούς δρόμους που χρησιμοποιούν υλικά όπως σκυρόδεμα και τοποθεσία προσγείωσης, οι δρόμοι μετά από σύντομο χρονικό διάστημα είναι γενικά πιο ισχυροί. Περαιτέρω πρόοδοι στη μυστική ενορχήστρωση έχουν προτείνει ότι οι επεκτάσεις μπορούν να γίνουν σε υδάτινα σώματα που λειτουργούν με την πρόοδο των πραγμάτων σε μια περιοχή απομονωμένη από ρυάκια.

Θαλάσσιες μεταφορές

Οι θαλάσσιες μεταφορές ήταν πάντα ένας ουσιαστικός τρόπος για να μεταφερθούν τα πράγματα στις χώρες και τις κεντρικές περιοχές. Καταναλώνοντας λιγότερη ενέργεια όταν βρίσκονται χωριστά από τους δρόμους ή τις σιδηροδρομικές γραμμές, τα φορτηγά σκάφη μπορούν να μεταφέρουν τεράστιο αριθμό αποθηκών φορτίου σε μια μοναχική εκδρομή που ξεκινά με ένα λιμάνι και στη συνέχεια συνεχίζει.

Με την προσέγγιση της μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων, το πράγμα μπορεί πλέον να μετακινηθεί πραγματικά χρησιμοποιώντας πλοία που μπορούν να εκφορτωθούν στα λιμάνια και, κατά συνέπεια, να σταλούν μέσω σιδηροδρόμου σε εσωτερικές επιχειρηματικές περιοχές.

Σιδηροδρομικές γραμμές

Μετά τη Βιομηχανική Επανάσταση, οι σιδηροδρομικές μεταφορές άρχισαν να χρησιμοποιούνται ευρέως για μετακινήσεις. Η κίνηση της σιδηροτροχιάς έχει υποχωρήσει εκπληκτικά σε όλο το εκτεταμένο μήκος. Σήμερα τα ηλεκτρικά τρένα ντίζελ μεταφέρουν τεράστιες εκτάσεις εμπορευμάτων σε διάφορες περιοχές του πλανήτη.

Οι γρήγορες σιδηροδρομικές μεταφορές έχουν αποδειχθεί ότι είναι ταλαντούχοι στη μετακίνηση πραγμάτων σε τεράστιες αποστάσεις σε χώρες όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Ρωσία και η Κίνα και στην Ευρώπη.

Μαθήματα πτήσεων

Η χρήση του αεροπλάνου στη μετακίνηση φορτίου έχει γενικά περιοριστεί σε περιοχές όπου η κεντρική θέση είναι η σημαντική ανάγκη. Τεράστια αερομεταφορεία εμπορευμάτων όπως τα Boeing 707 και 727 μπορούν να μεταφέρουν κολοσσιαίους βαθμούς φορτίου τη φορά.

Σε κάθε περίπτωση το κόστος μεταφοράς και ο περιορισμός του όγκου των αντικειμένων που μπορούν να μετακινηθούν κάθε φορά έχουν αποτρέψει την τεράστια αναπτυξιακή χρήση του αεροπλάνου στη βελτίωση των πραγμάτων.

Το ίσιωμα είναι βασικό

Ενώ η Κίνηση Αγαθών, Μεταφορές επηρεάζει ξεκάθαρα τον κύκλο που σχετίζεται με το χρήμα, παρομοίως επηρεάζει προφανώς το περιβάλλον. Η διευθέτηση είναι απαραίτητη για τη διαχείριση των διαφόρων εξαρτημάτων που περιλαμβάνονται. Ένα ειδικά σχεδιασμένο σύστημα μεταφορών θα χρησιμοποιεί ανοιχτούς χώρους εργασίας και θα επιβεβαιώνει μια βελτιωμένη και οικολογικά υποχρεωτική διαδικασία μεταφοράς με μικρότερο κόστος

Add a Comment

Your email address will not be published.