5 συμβουλές για να δροσίσετε το δωμάτιο σας με μόνωση

Η προστασία του δωματίου του δεύτερου ορόφου είναι κρίσιμη και για να διατηρείτε το σπίτι σας ειρηνικά ζεστό και δροσερό. Καθ ‘όλη τη διάρκεια των μηνών με ψυχρό κλίμα, ενώ προσπαθούμε να διατηρήσουμε το σπίτι ζεστό, εξετάζουμε την ασφάλεια του διαστήματος και το κατά πόσο θα βοηθούσε περισσότερη ασφάλεια. Αυτό που μερικές φορές αγνοούμε είναι η κρίσιμη εργασία που παίζει η διασφάλιση επιπλέον χώρου για την υποστήριξη της διατήρησης του σπιτιού δροσερό κατά τη διάρκεια των ενδιάμεσων μηνών που βράζει.

Η προστασία του δωματίου του δεύτερου ορόφου είναι ένας από τους πιο μετρητές επιρροής κόστους που μπορείτε να κάνετε για να διατηρήσετε την άνεση, τη μέτρια ενέργεια και να αφήσετε χρήματα. Ο ζεστός αέρας που παράγει η δομή των μονώσεων ταρατσών σας και ο δροσερός αέρας που  δίνει το A/C σας δεν λατρεύει τίποτα καλύτερο σε αντίθεση με την απομάκρυνση από τους επιπλέον χώρους μας.

Εάν αντιμετωπίζετε ένα μικρό πρόβλημα να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας φέτος στα μέσα του έτους χωρίς να λειτουργείτε τη δομή του κλιματιστικού σας 24 ώρες την ημέρα, μην απορρίψετε την πιθανότητα ότι η βασική μετασκευή που πρέπει να εφαρμόσετε είναι να προσθέσετε ασφάλεια δωματίου δεύτερου ορόφου.

Η διασφάλιση δωματίου δεν θα διασφαλιστεί για να μεταφέρει την άνεση, τα στοιχεία εξοικονόμησης ενέργειας και τις χαμηλότερες χρεώσεις διαχείρισης που αναζητάτε. Όπως το ευρύ φάσμα των διαφόρων πραγμάτων στον τομέα της ανακαίνισης του σπιτιού, το να το κάνετε απλώς σωστά θα κερδίσετε.

Εδώ είναι 8 ενδείξεις για να προσθέσετε ασφάλιση και να σημειώσετε πρόοδο στο να διατηρείτε το σπίτι σας δροσερό.

1. Σφραγίστε πρώτα την οροφή με αέρα:

Η διασφάλιση μετακινεί προς τα πίσω την ανταλλαγή δύναμης από τη μία πλευρά του ασφαλιστικού επιπέδου στην αντίθετη πλευρά. Αυτό είναι τέλειο, ο ζεστός αέρας στη μία πλευρά καταναλώνει ένα τεράστιο κομμάτι της ημέρας για να περάσει από την ασφάλεια και να αναμιχθεί με τον αέρα μόλυνσης στην αντίθετη πλευρά. Η διασφάλιση είναι τέλεια για να μειώνει τη θερμική κίνηση, αλλά δεν είναι εξαιρετικά απίστευτη στη μείωση των ρευμάτων του ανέμου, ιδιαίτερα αν αποδεχτείτε ότι ο αέρας ωθείται μέσω της ασφάλισης λόγω διαφοράς τάσης, επιρροής στοίβας ή γενικού αερίου.

Στο σημείο που τα ρεύματα ανέμου περνούν από την ασφάλεια, χάνεται ένα κομμάτι της ασφάλισης. Η ασφάλιση δεν μπορεί να ολοκληρώσει το έργο που είχε προγραμματιστεί να κάνει. Πριν από την προστασία του χώρου, φροντίστε να σφραγίσετε τα ανοίγματα στην ταράτσα. Σφραγίστε αέρα εκείνα τα περάσματα της ταράτσας που κατασκευάζονται από γρύλους όλων των επαγγελματιών, ειδικούς ηλεκτρολόγους, HVAC και καπνοδόχους.

2. Προ-καλωδίωση της σοφίτας για την τρέχουσα και μελλοντική τεχνολογία:

Έχω βρεθεί σε διάφορους επιπλέον χώρους και έχω δει την κατεδάφιση διασφάλισης που συμβαίνει όταν κάθε πρόγραμμα εγκατάστασης δορυφορικών πιάτων, σύνδεση σύνδεσης τηλεφώνου, πρόσβαση στο δίκτυο, ειδικός σε θέματα ασφάλειας και εξολοθρευτής τελειώνουν με το περπάτημα και το σέρνοντας στο χώρο.

Αυτοί οι άνθρωποι σκέφτηκαν μόνο να σας συνδέουν, δεν μπορούν να συγκεντρώσουν την ενέργεια για να νοιαστούν για την ασφάλισή σας. Στο σημείο που 6 άτομα με μπότες έχουν κάνει μια βόλτα εκεί πάνω και έχουν φτιάξει όλο αυτό το γεμισμένο, ελεύθερο γέμισμα, φουσκωμένο σε ασφάλεια, σας απομένουν σχετικά λίγη εκτίμηση.

Εάν έχετε μια ανοιχτή πόρτα, καλωδιώστε εκ των προτέρων το δωμάτιο του δεύτερου ορόφου και είστε έτοιμοι για πρόοδο. Αποδεχόμενοι ότι οι εγκαταστάτες από τον Ιστό πρέπει να φτάσουν στον επιπλέον χώρο, ενθαρρύνετέ τους να τον αφήσουν όπως τον βρήκαν. Αν το γεμίσατε, βάλτε το πίσω πριν φύγετε.

3. Παρέχετε εξαερισμό δωματίου δεύτερου ορόφου:

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, ένα δωμάτιο δεύτερου ορόφου απαιτεί αναπνοή. Όπως και να έχει, αλλάζει σε φούρνο. Είμαι βέβαιος ότι ξέρετε για τι πράγμα μιλάω, έχετε βιώσει τον αντίκτυπο της ψησταριάς διαφορετικά βράδια στη ζωή σας.

Δουλεύει κάπως έτσι:

Είναι μια υπέροχη λαμπρή μέρα και ο ζεστός ήλιος που εκπέμπει φως χτυπά στην οροφή όλο το πρωί και όλη τη νύχτα. Ο επιπλέον χώρος θερμαίνεται, μετά ζεσταίνεται και μετά γίνεται κρουστικός. Γύρω στις 4 μ.μ. το απόγευμα, οι θερμοκρασίες ανατίναξης στο χώρο αρχίζουν να ακτινοβολούν μέσω της ταράτσας και προσθέτουν ενέργεια στην περιοχή διαβίωσης. Καθώς ο ήλιος δύει, το σπίτι συνεχίζει να ανατινάζεται σοβαρά και να τσιρίζει.

Οι εξωτερικές θερμοκρασίες μειώνονται λίγο, ανοίγετε τα παράθυρα και τις πόρτες, ωστόσο το δωμάτιο του δεύτερου ορόφου συνεχίζει να μαγειρεύει. Με παγωμένο νερό κοντά στο κρεβάτι σας και μια δροσερή, μαλακή πετσέτα πάνω από τον κρόταφο σας, προσπαθείτε να ξεκουραστείτε.

Τα Τμήματα Δόμησης Πόλεων θα σας πουν πόσο αερισμό πρέπει να έχετε για τον επιπλέον χώρο σας. Θα πουν ότι χρειάζεστε πραγματικά τέτοια ατελείωτα τετραγωνικά πόδια ανοιχτού επιπλέον χώρου εξαερισμού για κάθε 100 κυβικά πόδια χώρου. Η πρότασή μου είναι να δώσω περισσότερο αερισμό χώρου από αυτόν που προτείνει η βάση.

Τι στην πράσινη γη του Θεού, ρυθμίστε τον δεύτερο όροφο φούρνο δωματίου σας με πολύ αερισμό χώρου, περισσότερο είναι σε κάθε περίπτωση καλύτερο.

4. Παρουσιάστε ανεμιστήρα ηλιακής σοφίτας:

Δεν έχω βρει ένα μοναδικό άτομο που θα μπορούσε να τα βγάλει πέρα ​​χωρίς τον ανεμιστήρα εξάτμισης δωματίου δεύτερου ορόφου που βασίζεται στο φως της ημέρας. Αυτός είναι ένας τρόπος για να αντιμετωπίσετε το σβήσιμο του φούρνου, πραγματικά. Οι κάτοχοι συμβολαίων δείχνουν ότι οι ανεμιστήρες βοηθούν πραγματικά στο να κρατηθεί ο χώρος μακριά από τη θέρμανση του χώρου διαβίωσης όλη τη νύχτα.

Ακριβώς όταν ο ήλιος κάνει κάποια κύματα μέσα και έξω από την πόλη, η οθόνη τοποθετείται ακριβώς πάνω στο κάλυμμα του ανεμιστήρα, ο ανεμιστήρας αρχίζει να απομακρύνει τον αέρα από το χώρο. Στη συνέχεια, ο αέρας αντικαθίσταται από ψυχρότερο αέρα που πηγαίνει στο δωμάτιο του δεύτερου ορόφου κατά μήκος του κάτω μέρους της οροφής. Ψήστε τον αέρα έξω, πιο κρύο αέρα μέσα.

5. Παρουσιάστε τους σωλήνες ηλιακού φωτός:

Πριν από τη φύλαξη του δωματίου του δεύτερου ορόφου και την πραγματοποίηση της εκδρομής στο χώρο πιο προβληματική, γιατί να μην παρουσιάσετε έναν ή δύο θάλαμο με βάση το φως της ημέρας και λίγο αργότερα προσθέστε περισσότερη ασφάλεια στο χώρο. Οι σωλήνες που βασίζονται στον ήλιο είναι μια εκπληκτική στρατηγική για την προσθήκη τυπικού φωτός σε ένα χώρο που δεν έχει άλλη πηγή φωτός εκτός από ένα φως.

Add a Comment

Your email address will not be published.